Відбувся І (міський) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024» у номінації «Українська мова та література»

У лютому 2024 року відбувся І (міський) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024» у номінації «Українська мова та література».
У змаганні взяли участь 17 талановитих учителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти міста Києва.
У конкурсному випробувані «Тестування» учасники продемонстрували знаннєву складову професійно-методичної компетентності вчителя української мови та літератури. У випробувані «Написання есею» – змістовність, глибину та оригінальність думок.
У конкурсному випробувані «Аналіз поетичного твору» конкурсанти засвідчили високий рівень мислення та літературної майстерності.
У конкурсному випробувані «Майстерка» учасники презентували доцільність та ефективність дібраних технологій, методів і прийомів навчання, спрямованих на формування наскрізних умінь, предметних і ключових компетентностей здобувачів освіти згідно з концепцією Нової української школи, та підтвердили розуміння концепції навчання інтегрованого курсу мовно-літературної освітньої галузі.
Визначальним виявилося випробування «Урок», увиразнивши рівень викладацької майстерності кожного з конкурсантів.
За результатами конкурсних випробувань фахове журі визначило переможницю – вчительку української мови та літератури ліцею «Голосіївський» № 241 міста Києва – Карпенко Юлію В’ячеславівну. Вітаємо із перемогою!
Лауреатами Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024» у номінації «Українська мова та література» визначено:
Костійчук Олену Петрівну, вчительку української мови та літератури, Навчально-виховного комплексу «Домінанта» – ІІ місце;
Галицьку Галину Сергіївну, вчительку української мови та літератури, гімназії № 267 м. Києва – ІІІ місце.
Журі відзначило високий фаховий та професійний рівень, ґрунтовні знання всіх учасників змагання.
Усім конкурсантам висловлюємо вдячність і повагу за креативність, майстерність, творчість, плідну співпрацю. Бажаємо нових життєвих перемог, звершень та досягнень!
Висловлюємо щиру вдячність директорці гімназії №107 «Введенська» Подільського району м. Києва, Катерині Василівні Спітковській, та педагогічному колективу закладу за чітку організацію та створення відповідних умов для проведення конкурсного випробування «Урок». Ваша підтримка та гостинність сприяли успішному перебігу конкурсу.
Previous Article
Next Article

Залишити відповідь